Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Welke massage in Amsterdam moet je nemen?

massagepraktijk Leiden

We vinden het uitermate belangrijk dat jij goed voor jezelf zorgt. Dat kan vele vormen aannemen en dat is oké. Aan veel van die vormen besteden we vandaag echter geen aandacht. We doen dat wel aan een massage in Amsterdam. Dit is, wat ons betreft, een geschikte oplossing voor heel veel klachten. Zowel fysiek als mentaal; het kan je enorm helpen in je leven. Daarom adviseren wij je over de soort massage in Amsterdam die jij moet nemen. We bespreken diverse behandelingen die voorkomen in de massagewereld en aan de hand van die behandelingen maak jij een keuze over de massage die aansluit bij jou en je behoeften. 

Een sport massage in Amsterdam

Laten we beginnen met de sport massage in Amsterdam. Deze massage is, zoals je al had kunnen raden, vooral geschikt voor mensen die veel sporten. We raden deze massage dan ook speciaal aan voor de atleten onder jullie. Een massage zoals deze richt zich op het verbeteren van de prestaties, het voorkomen van blessures en het bevorderen van het herstel. Dit kan je dus heel goed helpen als je op hoog niveau sport, maar daarnaast ook als je sporten gewoon fijn vindt, het zeer serieus neemt of dit graag als onderdeel van je leven hebt. Een sportmassage kan helpen bij het losmaken van strakke spieren, het verminderen van spierpijn en het verbeteren van de flexibiliteit. Als je een atleet bent of regelmatig sport, kan een sportmassage een goede keuze zijn om je fysieke prestaties te verbeteren. 

‘Deep tissue’ massage

De volgende massage in Amsterdam die we met je willen bespreken is de ‘deep tissue’ massage. Dit is een massage die diep op je weefsel inwerkt. Dat is vooral de bedoeling/aan te raden bij chronische pijn, heftige spierspanning of andere specifieke problemen. Het kan heel goed helpen met het losmaken van de diepere lagen spier en weefsel. Vooral het losmaken van knopen in het lichaam is een doel van de deep tissue massages. Je zult het misschien op het moment zelf niet als prettig ervaren, maar op den duur zul je er (als het goed is) profijt van hebben en er blij mee zijn. We raden daarom iedereen met dergelijke problemen aan voor zo’n massage te kiezen. 

Een Thaise massage in Amsterdam

Dan de populaire Thaise massage in Amsterdam. Amsterdam is inmiddels een stad geworden met vele culturen. Dat zie je terug in lekkere eettentjes, mensen die er verschillend uitzien en vele talen die er worden gesproken. Daarnaast zie je dat ook terug in de vele Thaise massagesalons die Amsterdam tegenwoordig rijk is! Een Thaise massage is een traditionele vorm van massage die zich richt op het stimuleren van de energiekanalen in het lichaam. Je zult behandeld worden met strekkingen, drukken en diepe drukpunten om de energiestroom te herstellen en het lichaam in balans te brengen. Thaise massage Amsterdam kan helpen bij het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de flexibiliteit en het realiseren van een algeheel tevreden en gezond gevoel. Het is daarmee de meest veelzijdige massages van allemaal!