Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Zo kom je van ingegroeide haartjes af

Zo kom je van ingegroeide haartjes af
Ingegroeide haartjes na het scheren, wie kent ze niet. Je bent heel even blij met het gladde resultaat na een scheerbeurt, maar dan blijkt al binnen enkele dagen dat de haartjes zijn ingegroeid. Zoals je maar al te goed weet, leidt dit tot ontstekingen, rode bultjes en soms zelfs tot littekens. Gelukkig is er een effectieve oplossing voor dit probleem: een laserbehandeling. In deze blog leggen we uit hoe ingegroeide haartjes ontstaan en waarom een laserbehandeling van Fine LaserClinic in Amsterdam dé manier is om hier vanaf te komen.

Hoe ontstaan ingegroeide haartjes?

Ingegroeide haartjes ontstaan wanneer de huid zich na het scheren herstelt en het haartje niet door de huid kan groeien. Er volgt een onderhuidse ontsteking die zich naar buiten probeert te werken. Vandaar de rode bultjes. Maar hoe voorkom je dit?

Ingegroeide haartjes voorkomen met een laserbehandeling

Er zijn veel methoden om van ingegroeide haartjes af te komen, maar de enige permanente oplossing is een laserbehandeling. Tijdens deze behandeling worden de bloedvaten van de haarfollikels vernietigd, waardoor de haartjes niet meer kunnen groeien. Een laserbehandeling is zeer effectief en biedt blijvende resultaten.

Leg uit hoe een laserbehandeling werkt

Een laserbehandeling werkt door pulsjes energie uit te zenden die worden geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Deze energie vernietigt de haarfollikel en voorkomt dat nieuwe haartjes op die plek kunnen groeien. Het proces is volkomen veilig en vrijwel pijnloos. De behandeling kan worden uitgevoerd op elk deel van het lichaam waar ingegroeide haartjes voorkomen. Een laserbehandeling zorgt voor een blijvend resultaat, waardoor je behalve van ongewenste beharing ook verlost bent van ingegroeide haartjes!

Zeg vaarwel tegen ingegroeide haartjes

Ingegroeide haartjes ontsieren de huid en dat was nu net niet de bedoeling van het scheren. Gelukkig is een laserbehandeling een zeer effectieve en permanente oplossing voor dit probleem. Het is niet alleen snel en veilig, maar biedt ook een blijvend resultaat. Dus als je op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing voor ingegroeide haartjes, overweeg dan een laserbehandeling bij Fine LaserClinic en geniet van een mooie gladde huid! Ook belangrijk voor een gezonde huid: Bescherm je huid tegen de zon