Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Massage bij Rotterdam voor mijn vriendin

Omdat ik absoluut niet kan masseren, volgens mijn vriendin, ben ik opzoek gegaan naar massage Rotterdam op internet. Zo kwam ik op de website terecht van Met Joke in balans. Dat zag er veel belovend uit en ik heb meteen een afspraak gemaakt voor mijn vriendin. Ze is er naar toe gegaan en ze was meteen enthousiast. Ze kwam, na eigen zeggen, als herboren terug en voelde haar meteen een stukken beter. Ze zij dat ze ook voor mij een afspraak had gemaakt om het zelf te ervaren. Na een paar dagen kon ik terecht bij de massage salon bij Rotterdam in de buurt. Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan. De massage was inderdaad heerlijk en ook ik voelde duidelijk verschil erna. Je voelt je echt veel meer ontspannen en in balans. Mijn vriendin had gelijk, dit wilde we vaker doen. Ik heb meteen weer een afspraak gemaakt voor mijn vriendin en natuurlijk ook voor mezelf. We gaan om netjes om de zes weken voor onze massage naar bij Rotterdam.

wellness-285587_1920-custom-300x200

Veel beter in me vel

Wat wij vooral merken is dat we ons stukken beter voelen en meer ontspannen zijn. Vooral na de massage kan je de hele wereld aan. Mijn vriendin en ik willen niks anders meer en voor de prijs hoeven we het echt niet te laten. Zeker niet als je een strippenkaart neemt van tien massage’s, dan is de elfde gratis. Daarom zeg ik kijk zelf op de website van deze massage nabij Rotterdam en zie wat ik bedoel.

massage-389719_1920-custom-300x201