Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Voor een interessante tour kijk bij Museum Gelderland!

Museum Gelderland

Bent u op zoek naar een interessante museum als leuk dagje uit? Kijk dan bij Museum Gelderland!

Over Museum Gelderland

Musee Lalique is gevestigd in de buurt van Doetinchem dat bekend staat om het glaswerk die zeer veel details bevat en symbolieken. Zo zijn de symbolieken op het glaswerk nauwelijks zichtbaar op het eerste gezicht. Het museum is opgericht door René Lalique, hij leefde tussen het jaar 1860 en 1945. Zo heeft hij de glazen zelf ook gemaakt. Hij wordt ook vaak de Da Vinci genoemd op het gebied van glaswerk en juwelen.

 

In het museum kunt u ook de kunstwerken zien die hij heeft gemaakt. Zo zijn er gidsen in het museum die alles uitleggen over zijn werk. Ook is er een mediakamer waar u kunt zien hoe glaswerken tegenwoordig worden gemaakt. Museum Gelderland

Het werk dat andere kunstenaars hebben gemaakt

Bent u ook nieuwsgierig na het werk dat andere kunstenaars hebben gemaakt? Dan kan dat ook! Er zijn namelijk tentoonstellingen die erg leuk zijn om te bezichtigen. Na het bezichtigen van de tentoonstellingen, kunt u lekker genieten van het lunchen dat naar een open haard zit met er naast prachtige bloementuinen van het museum.

Recensies over Museum Gelderland

Er zijn ook veel positieve recensies over het museum. Zo hebben veel mensen genoten van de tentoonstellingen en de rondleidingen. Mensen zijn met een goed gevoel uit de museum vertrokken.

Contact

voor meer informatie kunt u contact opnemen met Museum Gelderland. U wordt dan graag geholpen. Museum Gelderland