Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Stress verminderen

Ontspannen

Het is belangrijk om, als je stress hebt, deze stress te verminderen. Teveel stress is voor niemand goed. Je ervaart veel onrust, bent continue gespannen, je slaapt slecht, bent snel geïrriteerd, je staat op scherp en komt steeds tijd te kort. Ook leidt je gezin onder jouw werkdruk en voor je het weet val je uit tegen je kinderen of partner. Dit betekent dat het tijd is om een behandeling te nemen helemaal voor jezelf. Die je balans gaat herstellen, je stress verminderd en jouw weer energie geeft.

Stress verminderen bij praktijk YUGEN

Rustig
  • Wil je ontspannen en tegelijkertijd diepgaand aan je gezondheid werken, kies dan voor een bindweefselbehandeling met licht- en kleurentherapie. Hij werkt erg ontspannend, vermindert de stress en heeft invloed op je hele gezondheid.
  • Stressreductie behandeling er wordt niet alleen gewerkt aan het herstel van de energiebalans en ontspanning maar ook aan bewustwording en inzicht in de oorzaak van je stressklachten.
  • Less Stress Pakket is als je structureel de stressklachten wilt aanpakken en er al langere tijd last van hebt.
  • Mee-therapie is voor als je hardnekkige klachten hebt en je wilt kijken naar de diepere oorzaken. Deze begint ook met het aanvullen van energie en verminderen van stress voor een betere balans.

Het hangt af van je klachten en hulpvraag maar ze kiezen altijd in overleg de behandeling die het beste bij jou past.

Leer er op een andere manier mee omgaan

Stilte

Bijna alle behandelingen zijn gericht op de balans herstellen de stressreductie. Door het creëren van ontspanning en bewustzijn ga je, als het goed is, op een andere manier naar stress leren kijken. Je gaat leren om zonder schuldgevoel je grenzen aan te geven en aan jezelf te kunnen denken.In het dagelijks leven krijg je ook vaak te maken met stress maar door de behandelingen leer je hier beter mee omgaan en ben je beter in staat om te ontspannen.