Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Kiezen voor murad producten of toch iets anders?

murad producten

Koopt u murad producten of bent u van plan om het te halen. Dr.murad is een artsen merk van klinische huidverzorgingsproducten dat een nieuwe standaard zet voor hoogwaardige huidverzorging.  Dermatoloog, onderzoeker en apotheker Dr. Murad begon met het ontwikkelen van de uitwendige en inwendige behandeling formule toen hij zijn patiënten wilde helpen. Alle formules zijn gebaseerd op een combinatie van drie soorten ingrediënten; 1. hydraterende crèmes – 2. ontstekingsremmende middelen en 3. antioxidanten. Nu wereldwijd bekend als “Dr. Murads Recept” en te vinden in alle Murad-producten.

murad producten

verzorgingsproducten voor je gezicht

Je huid is je “eerste verdedigingslinie” tegen de buitenwereld. Een gezonde huid zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers niet makkelijk kunnen binnendringen. Overdag en zelfs ’s nachts krijgt de huid meer te verduren dan we denken. Zweet, dode huidcellen en talg hopen zich op en stof, uitlaatgassen en make-up vervuilen onze huid. Je gezicht wassen met water  is dus niet genoeg. Met alleen water  kun je vuil niet goed van je huid verwijderen. Dit komt omdat water vuildeeltjes zoals vet niet voldoende kan oplossen. Denk  maar eens aan je gerechten. Vaat nooit meer schoon zonder afwasmiddel. Dit geldt ook voor je gezicht.

Enorm veel keuze

De keuze in gezichtsverzorging is enorm, dus de vraag is wat het beste is voor je huid: een potje en een flesje voor nog geen euro, of die dure producten met verleidelijke beloftes? Of zijn al die potjes, tubes en flesjes een simpele marketingtruc? Een ding is zeker en dat zijn de kwalitatieve producten die door artsen worden aangeraden zoals murad producten.