Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Dermapen behandeling in Utrecht

dermapen behandeling

Ben jij al bekend met de dermapen? Dermapen is een behandeling die zorgt voor een perfect schone en stralende huid. Veel vrouwen dromen hier al heel lang van, en nu is het eindelijk mogelijk. Je kunt door natuurlijke producten te gebruiken eindelijk een stralende huid krijgen. Dermapen is geen zalf. Dit zijn namelijk handelingen die ongeveer 4 tot 6 keer worden uitgevoerd. Tussen deze afspraken zit er een stopperiode van 8 weken. Waar je een behandeling dermapen kunt aanvragen? Dat doe je natuurlijk online bij dermapen behandeling Utrecht. 

dermapen behandeling

Alle littekens uit je gezicht

Droom jij ook al heel lang van een stralend gezicht? Dan is het verstandig om te kijken naar een dermapen behandeling. Dit heeft namelijk een zeer goed effect op je huid, waardoor het eindelijk tijd is dat je huid gaat stralen. Deze behandeling werkt namelijk ook acne littekens weg. Veel mensen die net uit de pubertijd komen, hebben hier veel last van. Wil jij dit het liefst zo snel mogelijk weg gewerkt hebben? Kijk dan voor de behandeling dermapen. 

Wanneer mag ik geen behandeling hebben?

Het is belangrijk dat je voldoet aan de veiligheidsregels en daarom mag je op een aantal momenten geen behandeling krijgen. Dit geldt bijvoorbeeld voor wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook wanneer je huidkanker hebt, is het belangrijk om geen behandeling in te plannen. Dit wordt tijdens de afspraak ook duidelijk verteld zodat iedereen weet dat jij geschikt bent voor deze behandeling.