Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Goede kapsalon in Almere

Onlangs zijn wij bij een kapsalon Almere geweest waar wij echt super tevreden over zijn. Om de maand gaan wij met het gezin naar de salon om ons haar te laten knippen. Mijn dochter wil haar haren heel lang laten groeien, dus die gaat altijd alleen om haar haar puntjes bij te knippen. Mijn zoon wilt altijd een heel stoer model, waar er met een tondeuse een kaal sneetje aan de zijkant wordt gemaakt. Mijn man wilt een heel modern kapsel en ik ga om mijn haren te laten verven en te knippen. Helaas heb ik de leeftijd bereikt dat mijn haren grijs begint te worden.

Vakkundige medewerkers

Telefonisch hadden wij bij deze zaak een afspraak ingepland. Toen wij bij de zaak naar binnenliepen werden wij vriendelijk begroet door één van de medewerkers. Zij wees ons een stoel aan waar wij geknipt konden worden. De medewerkster beschikken over goede kniptechnieken en werken met professionele materialen. De producten van dit bedrijf zijn ook van goede kwaliteit. Er wordt gewerkt met de merken: Matrix en Color Insider. De haarverf blijft qua kleur ook lang in het haar zitten en vervaagt niet snel zodat jij er lang plezier van hebt. Zoek jij een goede kapsalon in Almere? Maak dan eens een afspraak bij deze onderneming.