Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Deze herenkapper in Utrecht is een aanrader!

herenkapper utrecht

herenkapper utrechtEen herenkapper in Utrecht vinden is niet moeilijk, maar eentje die heel erg goed is wel. Het zijn vaak mensen die net van hun opleiding afkomen en daarom nog weinig ervaring hebben. Ook maak ik erg vaak mee dat er niet naar mijn wensen wordt geluisterd. Daardoor kom ik uiteindelijk dan toch thuis met een kapsel waar ik helemaal niet om gevraagd had. De afgelopen tijd had ik mijn haar heel erg kort en daardoor kon mijn vriendin het gewoon bijhouden. Wij hadden hier zelf een tondeuse voor aangeschaft en dat ging eigenlijk heel erg goed. Toch wilde ik nu wel weer eens iets anders.

Inspiratie opdoen

Om die reden ben ik eens rond gaan vragen naar een herenkapper in Utrecht die mensen mij konden aanraden. Uiteindelijk kwam ik hierbij uit op Massina’s Hair & Art. Daarover hoorde ik alleen maar positieve verhalen en daardoor heb ik uiteindelijk ook de keuze gemaakt om hier een afspraak te maken. Na een weekje kon ik al terecht en voor ik het wist zat ik in de stoel. Ik ben ongelofelijk tevreden over het resultaat en ben hier nu vaste klant. Neem zeker eens een kijkje op de website van dit bedrijf om voorbeelden te zien van alles wat zij jou te bieden hebben!