Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Definitief ontharen, waarom deze tip?

Schoonheid

Definitief ontharen waarom zou je dit doen? Op deze vraag heb ik verschillende antwoorden. Je bent niet alleen van het karwei om te scheren af, maar ook heb je niet meer last van irritaties door het scheren. Je huid ziet er mooi uit en voelt ook erg zacht aan. Geen last meer van stoppels die je niet bij elke scheerbeurt mee kunt pakken. Zeker als je net als ik een druk bestaan hebt, dan is het soms erg lastig als je haast hebt maar ook nog je benen en je oksels moet scheren. Vooral in de zomer zullen er veel vrouwen met mij zijn die hier ook zo over nadenken. Definitief ontharen biedt dus de ideale oplossing.

Definitief ontharen

Definitief ontharen is pijnloos

Er zijn wel eens verhalen de rondte in gegaan dat definitief ontharen erg pijnlijk zou zijn. Ik kan inmiddels bevestigen dat je hier totaal geen hinder van voelt. Je voelt natuurlijk wel iets maar het woord pijn zal ik zeker niet in de mond nemen. Nu ik zo blij ben met het eindresultaat, heb ik voor volgende week een gezichtsbehandeling staan. Omdat ik zo erg tevreden ben over deze salon. Nodigt het mij dan ook absoluut niet uit om voor andere behandelingen naar een andere schoonheidssalon te gaan. De mensen die hier werkzaam zijn, zijn erg vriendelijk en je kunt je van top tot teen in de watten laten leggen.

Daarom gun ik dit de mensen die dit blog lezen ook! Neem voor een betere impressie maar eens een kijkje op de website. Er is erg veel mogelijk op het gebied van uiterlijke verzorging. En dan ook nog eens met een blijvend eindresultaat! Wat wil je nog meer? Daarom wens ik vast veel plezier bij deze salon en geniet van de behandeling die je kiest. Zelf heb ik nog een aantal behandelingen op mijn wensenlijstje, dus wie weet tot een volgend blog. 

Ontharen