Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Zoek ook eens op harsen Gouda!

Iedere vrouw kan het vast en zeker beamen! Je wilt graag naar het strand toe gaan om heerlijk te genieten van de zon en het water. Echter ben je vergeten om de benen te scheren….

Dit is mij van de week overkomen waardoor ik daadwerkelijk voor schut stond op het strand. Op zich lig ik er niet wakker van dat mensen het zien maar verzorg graag mijn benen, al helemaal nu dat het vol zomer is. Dit wilde ik niet nog eens een keer meemaken waardoor ik ben gaan zoeken naar een bedrijf waar ik mijn benen kan laten harsen. Door te zoeken op het internet naar harsen Gouda ben ik terecht gekomen op de website van Marije’s beauty moments.

2-1

Bij haar is het mogelijk om je benen goed te laten harsen zodat je benen de juiste behandeling krijgt wat het nodig heeft. Ikzelf zit er ook niet op te wachten om dit iedere week te moeten doen waardoor ik hoopte dat ik dit eens in de zoveel tijd maar hoeft te doen.

marije

Begin deze week heb ik de afspraak gehad om mijn benen te laten harsen. Lichtelijk zenuwachtig als dat ik was ben ik erheen gegaan. Ik wist namelijk niet wat me te wachten stond en hoeveel pijn het zou gaan doen. Door dit aan haar door te geven kon ze het rustig doen waardoor ik precies wist wat er ging gebeuren. De pijn was zeer goed te doen waardoor ik hier vaker naartoe zou gaan om mijn benen te laten harsen. Zoek ook maar eens op de website van harsen Gouda.