Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Payot lichaam gebruik ik altijd met plezier

Payot lichaam

Een tijdje geleden las ik op het internet een interessant artikel over de Payot lichaam lijn. Het merk werd door verschillende mensen aangeraden. Het leuke aan het artikel was ook dat iedereen aangaf wat zijn of haar lievelingsproduct is. Ik was door het artikel toch wel heel erg benieuwd geworden naar het merk. Ik vind het namelijk altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken. De webshop van het merk ziet er echt heel erg mooi en overzichtelijk uit. Als eerste zocht ik alle producten op die ik in het artikel voorbij heb zien komen. Ik besloot ze om allemaal in mijn winkelmandje te doen.

Huid

Payot lichaam voor een zachte huid

Naast dat ik verschillende Payot lichaam producten heb uitgekozen, heb ik ook even tussen de gezichtscrèmes gekeken. Ik had er namelijk nog een nodig voor in de dag en een voor in de nacht. Tot mijn verrassing zag ik dat het merk ook verschillende producten voor mannen aanbiedt. Dat zie jij eigenlijk niet zo vaak. Ik riep daarom mijn man erbij om te vragen of hij ook iets wilde uitkiezen. Samen bekeken wij alles en kozen uiteindelijk ook een crème voor hem uit. ook kochten wij een set die speciaal voor na het scheren bedoelt is. Dat kan mijn man wel gebruiken aangezien hij meerdere keren per week zich scheert.

Huid

Een leuk en divers assortiment

Ik zag dat Payot ook een leuk setje voor het lichaam in het assortiment heeft. Ik besloot om daar er drie van te bestellen voor al mijn dochters. Ik vind het leuk om hen af en toe een cadeautje te geven. Het afrekenen van de bestelling ging heel erg makkelijk en alles wat duidelijk aangegeven. Een dag later lag er een groot pakket voor bij mij op de deurmat. Ik ben heel erg benieuwd naar alle producten die ik besteld heb.