Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Op zoek naar sauna korting?

download (3)Wil jij genieten in een sauna en volledig tot rust komen? Dan is het weliswaar een aanrader om eens bij de Thermen in Nijmegen binnen te lopen. Hier wordt je immers hartelijk ontvangen in een oase van rust. Het vertoeven in het bubbelbad of dompelen in koud water is er allemaal te vinden. Dagelijkse behandeling welke te volgen zijn en dat tevens een leuke sauna korting, dat wil toch iedereen?

Diverse behandelingen

Bij de Thermen in Nijmegen kan je uiteraard terecht voor een dagje “bubbelen”  maar wist je ook dat er diverse behandeling te boeken is bij hun? Even genieten van een massage of juist een goede behandeling tegen klachten ondergaan? Dit is allen mogelijk bij de Thermen en daarom zeer zeker aan te raden om dit een keer te boeken! download

Aperitief gewild?

Het bezoekje aan de Thermen in Nijmegen kan je geheel naar wens invullen. Jij als klant zijnde boekt de dag geheel hoe dat je het zelf wilt. Ook de mogelijkheid om een heerlijke aperitief te nuttigen bij binnenkomst is er tot de beschikking. Of kies je ervoor om een gehele 3-gangen diner bij hun te eten? Hier wordt gewerkt onder het mom van “rustgevend en ontspannende ambiance”.

Ook jij kan genieten van korting!

Het boeken van sauna korting is bij de Thermen een begrip op zich.  Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kan je een entree kaartje verkrijgen, ook het boeken van een massage behandeling is verkrijgbaar met korting. Kortom, ben je op zoek naar een dagje rust? Dan is het raadzaam om een bezoekje te brengen aan de Thermen in Nijmegen. download (1)