Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Maak na de zomervakantie indruk met een nieuw damesparfum

Helaas… De zomervakantie is weer aan zijn eind gekomen. Dit betekent weer voor veel mensen, misschien ook wel voor u dat er weer gewerkt moet worden. Om iedereen weer te zien na even te zijn weg geweest is natuurlijk wel erg leuk en gezellig. Om een gelijk weer een goede indruk achter te laten zou je aan moeten komen met een lekkere nieuwe dames parfum!

Abonnement parfum

Een mogelijkheid waar u waarschijnlijk nog niet veel van heeft gehoord. Maar u leest het goed. U kan een abonnement nemen op dames parfum. Als u dit abonnement neemt werkt het precies hetzelfde als dat van een magazine. U krijgt elke maand een maandelijkse hoeveelheid naar u toe gestuurd. Zo heeft u altijd een mogelijkheid om anders te ruiken. Dit zorgt voor variatie in uw voorkomen. U kan het abonnement opzeggen wanneer u wilt. Vind u een dames parfum die u heeft ontvangen erg lekker? Dan zou u ervoor kunnen kiezen deze in een groter formaat te kopen. 

Genoeg keus

Als u een abonnement neemt op de maandelijkse parfum, kan u kiezen uit meer dan 500 verschillende soorten parfum. Zo kan u elke maand een nieuw parfum uitproberen. U kan dan in principe voor 40 jaar elke maand een andere parfum kunnen uitproberen.

Geen extra kosten

Met dit abonnement bent u ervan verzekert dat er geen extra kosten bij komen kijken. Er worden geen verzendkosten gerekend. Ook zit u niet vast aan een lang opzegtermijn. Als u niet tevreden bent, kan u het abonnement altijd stopzetten. U kan later op hetzelfde account wat u daarvoor gebruikte het abonnement opnieuw aanvragen. Gaat u op lange vakantie en heeft u het voor een paar maanden niet nodig? Dan kan u altijd de mogelijkheden bespreken met de klantenservices. 

Beslissing aanpassen

Heeft u voor de komende maand een dames parfum uitgekozen, maar u staat toch niet achter deze beslissing? Dan kan u nog tot 5 dagen voor de verzending van de parfum uw keuze aanpassen. 

Dezelfde keuze?

U kan uiteraard dezelfde keuze nemen als die u de vorige maand heeft gekozen. U kan ook op hetzelfde account wat u heeft aangemaakt tegelijkertijd een grote parfum los bestellen. Dit gaat niet gepaard met het automatisch voor een maand annuleren van het abonnement. Dit kan u later wel handmatig doen.

Wat zijn de voordelen

  • Kom doormiddel van een abonnement te weten welk soort parfum u en uw partner lekker vinden.
  • Valt er een parfum tegen, dan heeft u gelukkig niet een grote besteld. U neemt dus minder risico om onnodig geld uit te geven.
  • Het is enkel parfum voor dames. Dit voorkomt dat u per ongeluk een parfum voor een man besteld. 
  • Ontvang bij het nemen van het abonnement een deftige travel spray. Dit luxe en elegante tasje is perfect voor het meenemen van parfum naar bijvoorbeeld verjaardagen of bruiloften. Ook op korte vakanties kan dit zakje dienen als make-up tasje.