Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Ik kies liever voor natuurlijke verzorgingsproducten


natuurlijke verzorgingsproducten

Waar kies jij voor?

Ik ben altijd al geinteresseerd geweest in make-up en huidverzorging. Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met natuurlijke verzorgingsproducten en nu wil ik niets anders meer! Zonder dat ik het wist had huidverzorging wel eens een slecht effect op mijn huid. Ik dacht dan dat het aan stress lag, of gewoon pech. Nu ik alleen nog maar natuurlijke producten gebruik zie ik duidelijk het verschil en wil ik niets anders meer. Ik vraag me af of andere mensen hier ook ervaring mee hebben. Of misschien is er juist wel een reden dat je bewust niet voor natuurlijke verzorgingsproducten kiest. Over het algemeen is natuurlijke verzorging wel iets duurder dan andere verzorging, maar het ligt er echt aan wat je altijd gewend bent geweest. Als je al high-end producten gebruikte is natuurlijke verzorging misschien zelfs wel goedkoper. Ik vind de investering het altijd waard, want je huid is zo belangrijk!

 natuurlijke verzorgingsproducten

Natuurlijke cosmetica

Onder natuurlijke cosmetica verstaan we huidverzorging maar ook natuurlijke make-up. En als je het nog niet wist: dat bestaat ook! Denk bijvoorbeeld aan lipsticks op natuurlijke basis. Dit is ook erg belangrijk, want andere chemische producten dringen net zo hard je huid door (stel je voor, het zit op je lippen dus je krijgt het binnen!) en dat kan erg negatieve effecten hebben. Niet ieders lichaam reageert hier goed op, dus bekijk altijd goed wat voor jou wel of niet werkt. Kijk ook eens naar een natuurlijke mascara bijvoorbeeld, voor als je wel eens last hebt van oogontstekingen. Dat kan daardoor komen!