Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Hier kocht ik mijn spa filters

spa filters

spa filtersMijn man vroeg mij vorige week om op zoek te gaan naar nieuwe spa filters. Degene die wij hadden, waren namelijk best wel toe aan vervanging. Eigenlijk zou dit een keer per jaar moeten, maar dit zijn wij helemaal vergeten toen. Nu merkten wij de laatste tijd dat het water niet meer zo helder was als het zou moeten, daarom was het nu wel echt tijd daarvoor. Hij had het zelf heel erg druk op zijn werk, dus daarom moest ik hier even naar gaan kijken. Gelukkig had ik laatst een website gevonden waarop deze werden aangeboden, dus daar ben ik toen meteen heen gegaan.

Geslaagd!

spa filters

Hier zag ik meteen dat het assortiment aan spa filters erg groot was. Ik moest hier dus zeker wel kunnen slagen en dat is uiteindelijk ook gelukt. Betalen kon ik gemakkelijk doen met iDeal, waardoor alles snel was afgehandeld. Verder was het heel erg fijn dat ik in de ochtend heb besteld, want daardoor werd hij de volgende dag al geleverd. Het plaatsen ging mij heel erg makkelijk af, want er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Daarnaast vond ik de prijs ook enorm goed, want het was zelfs nog iets goedkoper dan ik had verwacht. Dat geld wat ik overhield, heb ik uitgegeven aan zonnebank creme, want ook dat verkopen zij hier. Het aanbod is hier enorm, dus er zit altijd wel iets bij wat voor jou handig kan zijn. Neem dus snel eens een kijkje op de Bodyfit webshop voor alle producten die zij aanbieden!

Meer verhalen