Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Goede kapper nabij Lekkerkerk

Eindelijk heb ik een goede kapper Lekkerkerk gevonden.  Hier kunnen zowel dames, heren en ook kinderen terecht. Voorheen had ik een kapper waar het altijd moeilijk was om een afspraak te maken en dan nog maar te zwijgen over het resultaat. Maar hier bij Make Beauty hebben zij zeer ruime openingstijden en dit zorgt ervoor dat je elke dag wel een plekje vrij is. Elke keer als ik hier vandaan kom, voel ik mij weer als herboren. Wat een leuk kapsel al niet met je kan doen. Echter moet ik er wel bij vertellen dat de hairstylisten hier goed op de hoogte zijn van de allerlaatste trends. 

 

Wederom een super kapsel

Zojuist kom ik van de kapper in Lekkerkerk af en meteen kreeg ik al leuke complimenten over mijn haren. Kan ook niet anders, want zij hebben hier bij mij een super coupe geknipt. Mijn lange sluike haren hebben plaats gemaakt voor een zeer kort en sportief kapsel. Tevens zitten er wat haarlights in om de boel nog mooier te maken.

Bij Make Beauty is het ook mogelijk om je te laten waxen of te harsen. Door bepaalde technieken en ervaringen, kunnen zij dit proces pijnloos laten verlopen. Voor deze behandeling heb ik een afspraak gemaakt voor volgende week.