Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Geholpen bij Kliniekveldhoven.nl!

Geholpen dankzij Kliniekveldhoven.nl! Mijn vrouw wilde maar al te graag vollere lippen hebben. Op zich vind ik haar nu al perfect zoals zij is, echter wilde ik haar ook helpen met het zoeken naar een bedrijf. Zij had al wel eens vaker gezegd dat haar vertrouwen in haarzelf enorm vermindert is en als man zijnde wil je dat niet graag horen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om mee te helpen met het zoeken naar een bedrijf die injectabels kunt uitvoeren.

Genoeg gevonden

Als je op het internet gaat zoeken naar een onderneming die hierin gespecialiseerd is. Dan kom je er vrij snel achter dat er meer dan één bedrijf te vinden is. Hierdoor moesten wij een keuze maken uit de verschillende bedrijven welke wij hadden gezien. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van Kliniekveldhoven.nl. Hier had mijn vrouw al direct een prettig gevoel bij en wilde maar al te graag een afspraak maken. Ik heb haar hierin vrij gelaten omdat het om haar eigen lichaam gaat. Als zij zich hiermee prettig voelt, dan sta ik hier volkomen achter!

Bij binnenkomst in deze kliniek werden wij beide onwijs goed ontvangen. Met een kop koffie konden wij het gesprek voeren met de arts. Mijn vrouw werd de vraag gesteld of dat zij direct geholpen wilt worden of dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. Op dat moment merkte ik dat zij erg zenuwachtig was. Hierdoor hebben wij er samen voor gekozen om direct de behandeling te ondergaan!