Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Een massagepraktijk in Leiden

massagepraktijk Leiden

Omdat ik vaak met vage klachten loop, heb ik voor de verandering een afspraak gemaakt bij de massagepraktijk in Leiden. De grootste voordelen van dit soort behandelingen zijn:

  • De spieren ontspannen en uw hoofd raakt even leeg
  • De doorbloeding wordt beter
  • Het zenuwstelsel wordt gestimuleerd
  • Het immuunsysteem krijgt een boost
  • De doorstroom van energie door het lichaam verloopt beter

Omdat mijn huisarts het altijd op spanningshoofdpijn gooit, wilde ik op een gezonde manier kijken of ik hier vanaf kon komen. Dus niet de hulp van medicijnen, maar met de hulp van een therapie.

 

massagepraktijk Leiden

Lekker ontspannen

Nadat ik een afspraak had gemaakt bij de massagepraktijk in Leiden, kreeg ik eerst een soort intakegesprek. Hier kon ik vertellen wat precies mijn klachten waren en wat ik er allemaal aan had gedaan. Daarna mocht ik plaatsnemen op een soort bed en heeft zij mijn eerste behandeling gegeven. Tijdens deze sessie voelde ik mijn spieren loskomen. Vooral de spieren in mijn nek. Er bleek een soort blokkade te zitten en die heeft zij nu weten te doorbreken. Meteen toen ik naar huis ging merkte ik al dat mij hoofdpijn alleen stuk minder was geworden en dat na één behandeling.  Voor mij heeft deze manier van therapie enorm geholpen en kan het iedereen aanraden.