Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Ben jij een hoogsensitief persoon?

Wanneer jij tot de groep van hoogsensitief personen hoort, dan is deze blog misschien wel iets voor jou. Het blijkt dat 1 op de 5 personen hier in Nederland last van heeft en dit kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Het is zo wanneer je hier last van hebt dat jij bepaalde prikkels zowel extern als intern in je op neemt, gevolg is dat je sneller overprikkeld kan raken door je omgeving. Jennifer Virginia is een life coach die je hiermee zal kunnen helpen. Zij kan jou binnen een paar uur alle kneepjes van affirmeren leren, hiermee leer jij direct je onbewuste te beïnvloeden.  

Zeer goed geholpen

De laatste tijd zat ik niet zo goed in mijn vel. Bij het minste en geringste kon ik er wel uitspringen. Het was voor mij dan ook een gehele geruststelling dat dit gedrag van mij een naam had: hoogsensitief. Nog nooit had ik er eerder van gehoord, maar nu ik van het bestaan af wist, vielen er veel puzzel stukjes op de plaats. Nu snapte ik ook mijn reactie als iemand naast mij chips zat te eten of wat zwaarder adem haalde. Al deze prikkels werkten zeer negatief op mij en daardoor was ik vaak zeer humeurig.