Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Afslankcabine Roosendaal

Logo

Nadat ik terug ben gekomen van vakantie merkte ik dat er behoorlijk wat kilootjes waren bijgekomen. Hoe kan het ook anders.. Op vakantie geniet ik van verschillende lekkere drankjes, ga ik meerdere malen uiteten, snack ik meer en beweeg ik minder. Of terwijl: ik hou van lekkere luie vakanties. Maar één nadeel is dus dat de kilo’s er op deze manier wel aanvliegen en ik was al niet de slankste.. Bij mij werkt geen één dieet echt goed. Van een vriend had ik gehoord over Afslankcabine Roosendaal, hij was er zo enthousiast over. Normaal geloof ik niet in dat soort onzin, maar door die extra kilo’s die ik heb gekregen na de vakantie ben ik het toch gaan uitproberen.

Afslankcabine

Het resultaat is echt verbluffend. In zeer korte tijd ben ik meerdere kilo’s afgevallen en mijn omvang is in meerdere centimeters afgenomen. Bij Upstairs Wellness krijg je goede begeleiding van professioneel gewichtsconsulent Nel van Boven. Ze helpt om op een evenwichtige manier de juiste resultaten te bereiken. In de afslankcabine in Roosendaal voer je doelgerichte bewegingen uit terwijl je in een comfortabele houding ligt. De cabine is tot ongeveer 37 graden Celcius infrarood verwarmt, waardoor spierpijn voorkomen wordt. Daarnaast geeft deze warmte ook een aangenaam en ontspannen gevoel, waardoor het een echte wellness ervaring is.

Afslanken

Ik snap nu dat mijn vriend zo enthousiast was over Afslankcabine Roosendaal. Ik kan het iedereen aanbevelen. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, zie ik er beter uit en is mijn conditie enorm verbeterd.