Skin Lab Nijmegen

Alles over de laatste Technologieën

Wilt u alles weten over anti-aging?

Een tijdje geleden ging ik met wat vriendinnen op stap. Het was alweer een lange tijd geleden in verband met de coronamaatregelen. Daarvoor was het er ook al lange tijd niet van gekomen om op stap te gaan. Het was al met al misschien wel 2 jaar dat ik niet meer op stap was geweest. Er waren die avond veel zaken die me opvielen. Het publiek, wat jong! Ik voelde me ineens ontzettend oud. Daarnaast viel het ons op dat de dresscode ook anders leek te zijn dan een paar jaar geleden. En hoewel ik geen ontkenner ben van ouder worden, vind ik het wel belangrijk dat ik er goed blijf uit zien. Zo ook mijn vriendinnen waarmee ik op stap was. We kregen er een gesprek over in de bar want ook mijn vriendinnen viel het op dat iedereen er zo jong en fris uit ziet. We kregen het gekscherend over anti-aging crème. Hierover had iedereen wel een uitgesproken mening. Is het echt dat zoiets werkt? En welke welke anti-aging crème is dan goed en welke anti-aging crème niet? Bijna iedereen had wel eens geëxperimenteerd met een dergelijke anti-aging crème. Echter had niemand het gevoel dat het daadwerkelijk wat zou doen. Één van mijn vriendinnen gaf aan dat ze het langdurig gebruikt en ook had uitgezocht welke goed was. Zij gaf aan dat ze al jaren anti-aging crème besteld bij koreanskincare.nl. Iemand uit haar kennissenkring werkte daar en had haar eens een aantal testers meegegeven. Ze gaf aan dat ze het effect van de crèmepjes uit het pakket erg positief vond. Daarnaast vertelde zij dat de geuren die de anti-aging crèmes hebben erg lekker zijn. Niet te heftig maar ook niet te klinisch. Dat laatste heb ik helaas wel met crèmepjes die goed zijn maar echt niet lekker ruiken. En andersom ruikt iets soms lekkerder dan dat het effect heeft.

Anti-aging crème voor je hele lichaam

Naast dat er bij anti-aging vaak verteld wordt dat het rimpeltjes in je gezicht wegneemt, ben ik er op de website van koreanskincare.nl achtergekomen dat er voor het gehele lichaam anti-aging crèmes te krijgen zijn. Ze worden niet altijd verkocht als anti-aging crème alleen is het ten behoeve van je huid altijd goed om de huid goed te verzorgen. Op de website van koreanskincare.nl kun je allerlei soorten crèmes en cosmetica vinden ten behoeve van je hele lichaam. Aangezien ik net met mijn vriendinnen had gestapt en ik de dag daarna aan het luieren was op de bank, heb ik een meteen een grotere bestelling geplaatst met een aantal testers. Ik was namelijk wel nieuwsgierig geworden na alle verhalen en aangezien we binnenkort weer eens op stap zouden gaan heb ik gelijk wat andere cosmetica besteld. En ik was natuurlijk erg benieuwd wat de anti-aging crème zou gaan doen. Een dag later kreeg ik de bestelde producten netjes geleverd en keurig verpakt!

Wilt u ook iets bestellen?

Om goede cosmetica voor de huid te bestellen zou ik:

  • deze website eens bezoeken voor een indruk van het assortiment
  • snel en eenvoudig een aantal producten bestellen
  • genieten van de snel geleverde producten

Ik hoop dat u op deze site ook de juiste huidverzorgingsproducten kunt vinden.